Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/mortilmor.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/mortilmor.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Gaver fra genbrug – Mor til mor
Karriere eller hjemmegående?
juni 13, 2019
Rejs ud med børn!
august 12, 2019

Gaver fra genbrug


”Bare rolig, den er ikke regifted”, beroliger min veninde mig, da hun giver mig æsken med chokolader. Hun ved nemlig, at jeg ved, at hun til sidste uges damekomsammen fik en æske magen til. Og at give en gave videre er på en eller anden måde meget fyfy. Hvorfor? Fordi det virker utaknemmeligt ikke at beholde noget, som nogen har tiltænkt en? Eller fordi man virker nærig at man ikke køber værtindegaven selv? Jeg har intet imod ”gengivne” gaver og må indrømme, at jeg tit regifter. Ofte modtager jeg noget, som jeg egentlig synes er for fint til mig, finere end jeg rigtig værdsætter. Jeg behøver ikke en dyr gaveæske med chokolade. Jeg spiser lige så gerne en almindelig god plade mørk øko chokolade. Og vin – tja, den ryger som oftest i risottoen herhjemme, så heller ikke her bliver de dyre dråber rigtig værdsat. Jeg sætter utrolig stor pris på at nogen har tænkt på mig og vil glæde mig, ligesom jeg virkelig nyder at give det videre til andre, med tanke på, at de kan bruge det.

Og lad os nu bare få det ud i det åbne, nu vi er ved det. Jeg køber også gaver i genbrug. Det gør mig vildt glad at kunne give en gave, som er meget mere værd end den lille dims jeg ville kunne købe fra ny. Sidste uge til indflytterfest fandt jeg i genbrug et smukt egetræsfad, som sælges i butikkerne til 300,- Det var i original indpakning, aldrig brugt og jeg fik det for 100,- Jeg fyldte det op med fyldte chokolader, pakkede det ind i et smukt tørklæde, som jeg også fandt i genbrugsbutikken og et silkebånd omkring. Genbrugsvarer af god kvalitet, godt for miljøet, billigt, brugt og smukt. Jeg var stolt og glad over min gave. Jeg tror også, at modtageren blev glad...
Her i april måned har vi et væld af fødselsdage i familien. Jeg elsker at finde gaver til børnene og er altid i god tid fordi jeg på den måde har god tid til at gøre nogle gode genbrugskub. Når man først kommer i gang, bliver det lidt af en livsstil. Man vænner sig til at finde ting til billige penge. For nylig gik vores el-kedel i stykker. Det var en billig model og vi besluttede, at nu ville vi have noget ordentligt, så vi ikke skulle hoppe med på den her køb- og smid ud tendens. Men de gode er godt nok dyre og vi var simpelthen for nærige til at købe en kedel fra ny. Vi kogte derfor vand i en kasserolle i en måned indtil vores nye kedel pludselig stod i genbrug og ventede på os. En Plint el-kedel med en nypris på 699kr. Vi gav 35kr og glæder os over vores kub, hver gang vi bruger den.
Nå, men nu er det Solveigs fødselsdag lige om hjørnet. Hun fylder 6 år og jeg har små gaver gemt rundt omkring i skabe og skuffer. Alle tingene er købt brugt – på Den Blå avis, Reshopper eller den lokale genbrugbutik. Her kan du se hvad jeg har støvet op:

2 par Hummel kondisko, aldrig brugt: 130,-
Løbehjul: 100,-
Djeco puslespil: 30,-
Lucky Luke 5 pack dvd’er: 20,-
Armbåndsur med nyt batteri: 15
Barbie med lidt smykker: 12
Little Live Pets ugler: 10,-
Smykkeskrin med smykker: 8,-
Bog om Mowgli: 5
I alt: 330,-

 


Mormor og morfar har fundet et brugt Sylvanian Families dukkehus. Og Farmor og farfar giver en stor æske lego. Jeg tror, at hun bliver rigtig godt tilfreds og glæder mig til at give gaverne!

Ville du blive glad for en regifted gave? Regifter du selv eller giver gaver fra genbrug? Vil meget gerne høre om jeres tanker, så -giv en kommentar (-:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *